Menneskets historie

Menneskets historie - Børre Qvamme | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Børre Qvamme
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Menneskets historie.pdf
ISBN
7523754380457

BESKRIVELSE

Forfatteren tar for seg menneskets kulturelle utvikling frem til kolonitiden rundt 1500. I boken ser han på jordbruk, de ulike folkevandringene, utvikling av religioner og korstogene, handel og kulturutvikling ikke bare i vesten, men også i andre deler av verden.

Hvordan opplevde du å være deg i den situasjonen? Er et vesentlig spørsmål for å skape dialiog og forståelse. ...

Et 260 000 år gammelt ... Menneskets subjektivitet er fraværende i dagens kunnskapsbaserte medisin, som er basert på matematiske analyser hvor pasientenes individuelle karakteristika systematisk elimineres. Arbeidet med biografiske data krever imidlertid kunnskap, trening og organisasjonsmessig tilrettelegging (ramme 2). Kunnskapen om menneskets utvikling er faktisk ganske ny.

RELATERTE BØKER