Veier til visdom

Veier til visdom - Stefan Einhorn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Einhorn
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Veier til visdom.pdf
ISBN
9955633880175

BESKRIVELSE

Visdom. Det kan høres ut som noe uoppnåelig, gammeldags og passé. I dag snakker vi heller om fleksibilitet, kompetanse og å være smart. Man kan ikke ta mer feil, mener Stefan Einhorn. Aldri før har individets valgfrihet vært større, informasjonsmengden mer omfattende og kravene til tilpasningsdyktighet så store. Nettopp derfor er visdom viktigere enn noensinne. Les om sjefen som våget å omgi seg med medarbeidere som tenker ulikt, om fotballtreneren som med noen kloke ord ga spilleren ny selvtillit, og hvordan litt ettertanke til og med kan redde menneskeliv. Men fremfor alt hvordan din egen visdom kan vokse og hvordan du kan ha nytte av den i alle livets aspekter. Med gode tips og konkrete eksempler forklarer Einhorn hvordan vi alle kan tilegne oss visdom og få et mer meningsfylt liv.Stefan Einhorn (født 1955) er en svensk professor, lege og forfatter. Han er en ettertraktet foredragsholder og har skrevet flere bestselgere, bl.a. bøkene Kunsten å være snill (2006), Medmennesker (2007) og Veier til visdom (2009).

Det er din visdom som øker dine muligheter til å leve et rikt liv og til gode relasjoner med dine medmennesker. Med gode tips og konkrete eksempler på hvordan vi alle kan tilegne oss visdom. Opprinnelse.

Aldri før har individets valgfrihet vært større, informasjonsmengden mer omfattende og kravene til tilpasningsdyktighet så store. Veier til visdom book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER