Veiledning i pedagogisk arbeid

Veiledning i pedagogisk arbeid Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Veiledning i pedagogisk arbeid.pdf
ISBN
5819565613930

BESKRIVELSE

Veiledning i pedagogiske sammenhenger har blitt mer aktuelt de siste årene. Området er omfattende og gjelder både veiledning av elever, lærerstudenter og praktikere. I Veiledning i pedagogisk arbeid finner du bidrag om de fleste områder. Forfatterne har ulike teoretiske utgangspunkt og beskriver veiledning som angår ulike typer veiledere. Mange ledende veiledningspedagoger i Norden har bidratt til denne boken. De over tjue bidragene er hver for seg inspirerende og lærerike, og ansporer til fortsatt dialog om veiledningens muligheter og grenser. Boken henvender seg til alle som er interessert i veiledning i skole, utdanning og yrkessammenheng. Først og fremst er den beregnet på de som har fokus på pedagogisk arbeid. Veiledning i pedagogisk arbeid er oversatt fra svensk og redigert av Tomas Kroksmark og Karin Åberg, med nytt forord av Petter Mathisen og Cato R.P. Bjørndal. Boken har også bidrag fra Edvard Pajak, USA.

I dette arbeidet bruker man en del ulike verktøy for å hele tiden bli bedre i arbeidet som gjøres rundt barna. Dette er for å gi barna best mulig opplevelse av egen mestring på sitt nivå, den tiden de er i barnehage eller skole. Veiledning, undervisning og informasjon av pasienter er en sentral del av sykepleiefaget.

Dette er for å gi barna best mulig opplevelse av egen mestring på sitt nivå, den tiden de er i barnehage eller skole. Veiledning, undervisning og informasjon av pasienter er en sentral del av sykepleiefaget. Det er derfor viktig å vektlegge temaet under utdanningen.

RELATERTE BØKER