Høyt skattet

Høyt skattet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Høyt skattet.pdf
ISBN
3971069148458

BESKRIVELSE

Universitetsforlaget er stolte av å presentere et flott festskrift til Frederik Zimmer på hans 70-årsdag den 28.3.2014. Professor dr.juris Frederik Zimmer har i mer enn 40 år forsket, skrevet bøker og artikler, forelest og veiledet i skatte- og avgiftsrett i Norge og i utlandet. Det norske skatterettsmiljøet har mye å takke ham for, og Frederik Zimmer har også brakt norsk skatteforskning ut i verden. Artiklene i dette festskriftet er viet hans arbeidsfelt. Festskriftet har 32 bidragsytere fra inn- og utland og er redigert av advokat dr.juris Bettina Banoun, professor dr.juris Ole Gjems-Onstad og advokat dr.juris Arvid Aage Skaar. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

... Høyt skattet vannskatt Alt annet næringsliv har fått lavere skatter de siste årene, med unntak av fornybarnæringen vannkraft, ifølge Energi Norge. «Høyt skattet» - Festskrift til Frederik Zimmer på 70-årsdagen Festskriftet har 32 bidragsytere fra inn- og utland og er redigert av advokat dr.juris Bettina Banoun, professor dr.juris Ole Gjems-Onstad og advokat dr.juris Arvid Aage Skaar. Eksempler på dette er skatter på bensin for at man skal minke forurensning som resultat av bilkjøring, eller høye skatter på tobakk og alkohol fordi det kan være skadelig for forbrukeren. Direkte og indirekte skatt.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

RELATERTE BØKER