Snaren dreper stille

Snaren dreper stille - Rolf Berglund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Berglund
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Snaren dreper stille.pdf
ISBN
4623584427850

BESKRIVELSE

Det begynner på Kreta. Unge Ida blir hektet på narkotika. Tilbake i Oslo forsvinner hun. Tor leter dag og natt etter datteren sin. Til sist finner han henne sammen med langere. Det ender med et slagsmål, og politiet gjør en fatal feil; Tor blir kastet på glattcelle. Da datteren dør av en overdose, er Tor uten tillit til politi og rettsvesen, og han vil selv finne og straffe de skyldige. Ledetrådene finner han på Kreta. Tor vikles inn i et farlig spill. I Spania jages han av en leiemorder. Han mener å ha funnet mafiaens narkorede i Puerto Banus, men får en overraskelse. Har mafiaen kommet ham i forkjøpet? Rolf Berglund har bred erfaring fra næringslivet. Han har drevet Rolf Berglund AS i glassbransjen. Han er født i Bærum, og har bodd de siste 42 år i Asker sammen med Kari. "Snaren dreper stille" er hans første roman.

I fjor forsvant det 49 dyr på utmarksbeite. I år er det stille i sauefjøset ved den idylliske elvebredden i Guddal.

Er det mengden Amper eller volt som kan skade folk? Jeg mener å ha hørt at du kan få i deg mange tusen volt uten å bli skadet. Men amper skader/dreper? Alle andre mente at jeg hadde feil.

RELATERTE BØKER