Den rianske vending

Den rianske vending En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Den rianske vending.pdf
ISBN
5475042770897

BESKRIVELSE

Den 23. februar 2015 fylte professor Øystein Rian 70 år. Han er blant våre fremste historikere, med perioden 1536-1814 som spesialfelt. Rian er en fremragende formidler, som gjennom foredrag, foreles.ninger og normdannende faglitteratur har vist seg som en av Nordens viktigste bidragsytere i utforskningen av den tidlig moderne perioden. I tillegg er han en aktiv debattant, både i faglige fora og i det offentlige rom, ikke minst i diskusjoner om demokrati og mangfold i det norske samfunnet. Kolleger og venner av Øystein Rian hyllet ham med dette festskriftet på 70-årsdagen. Her har noen av Øysteins kolleger i Norge og resten av Norden bidratt med artikler som alle på en eller annen måte er knyttet til Øystein Rians forfatterskap.

Novus Forlag 2015. (2015) Den rianske vending. Festskrift i anledning professor Øystein Rians 70-årsdag 23.

Khamenei: Trump er en klovn Iran prøvde å skjule alt. - De hadde ikke noe valg da de snudde. Den iranske journalisten og aktivisten er avhengig av mobilen, men ikke slik som de fleste av oss andre.

RELATERTE BØKER