Håndbok for bedriftshelsetjenesten

Håndbok for bedriftshelsetjenesten En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Håndbok for bedriftshelsetjenesten.pdf
ISBN
2141524559147

BESKRIVELSE

Boken omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Tema er støy, stråling og felt, belysning, trykk, inneklima, infektiøse agens og allergier, i tillegg til en generell beskrivelse av bedrifthelsetjenesten. Håndboken retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et nyttig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for andre som jobber med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål. Med litteraturlister og register.

Vår pris ... Håndbok; Bedriftshelsetjenesten; Bedriftshelsetjenesten - Sykehuset Telemark (STHF) Velkommen! Ledere, verneombud, tillitsvalgte og den enkelte ansatte kan ta direkte kontakt med BHT for råd og veiledning. Ved videre bistand for iverksetting av tiltak skal dette være forankret hos ledelsen i samråd med nærmeste leder med personalansvar . Last ned gratis HMS-Håndbok Mal.

Bente E. Moen (Redaktør) Serie: Håndbok for bedriftshelsetjenesten.

RELATERTE BØKER