Hvorfor havnet de her?

Hvorfor havnet de her? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
Hvorfor havnet de her?.pdf
ISBN
8614379461579

BESKRIVELSE

HVORFOR HAVNET DE HER?Midt i Stavanger sentrum ligger Stavanger katedralskole, eller Kongsgård, som bygningen og eiendommen gjerne kalles. Under andre verdenskrig mistet 34 daværende eller tidligere elever ved skolen livet. I 1949 ble en minnestein reist i skolegården. Med et minnesteinprosjekt ble monumentet for første gang trukket inn i skolens historieundervisning. Elever fikk i oppgave å skrive en biografi over hver sin person av krigsofrene, og prøve seg som historikere. Denne boka er en samling av disse elevarbeidene.Tekstene er ikke «fullstendige» biografier, boka vil likevel være av interesse for alle som ønsker å lære mer om Stavangers historie under andre verdenskrig. Det vil den også være for pedagoger og andre som er interesserte i formidling av den nære fortiden for ungdom.

Nå frykter rektor at skolen må redusere tilbudet til elevene om situasjonen vedvarer. Politiet har så langt ingen forklaring på hvorfor bilen havnet oppe på innsnevringa på E6. Hei. For litt siden havnet jeg å en venn i en diskusjon om føflekker (av alt).

Bilde. Gjenstående tid: Sluttdato Startdato: Kjøp.

RELATERTE BØKER