Råstoff og produksjon

Råstoff og produksjon lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Råstoff og produksjon.pdf
ISBN
9806614103289

BESKRIVELSE

Den boken du nå holder i hånden, er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, maskiner, utstyr og de råstoffene vi bruker når vi lager mat. Boken beskriver forskjellige drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Den forteller også litt om de mange bransjene i restaurant- og matfagene. Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og har bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Man kan utgjøre en forskjell for miljøet ved å velge FSC®- eller PEFC™-merkede titler som er ... Råstoff og produksjon. Programfaget omfattar både bruk og behandling av dei mest brukte råvarene i restaurant- og matfaga og grunnleggjande trening i ulike produksjonsmetodar og -prosessar, matlaging, omsetjing og servering.

Oppskriftene har enkle, punktvise oppsett. Tilbake til verket Liker du å tegne eller å bygge noe? Liker du biler og maskiner? Faget teknikk og industriell produksjon er inngangen til et stort fagområde.

RELATERTE BØKER