Veivisere i norsk organisasjonsforskning

Veivisere i norsk organisasjonsforskning lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Veivisere i norsk organisasjonsforskning.pdf
ISBN
3098517451259

BESKRIVELSE

Denne boken har to formål: å utarbeide og begrunne en norsk ogranisasjonsfaglig kanon 1950-2000, samt å presentere et mindre utvalg av særs lesbare kanoniserte tekster. Boken har utgangspunkt i NEON-nettverket som nominerte 85 ulike forslag til rosverdige tekster. Fra disse valgte en jury ut 25 tekster som er omtalt i bokens andre del. Siste del av boken består av 12 gjengitte tekster som blir betegnet som veivisere i norsk organisasjonsforskning. Dermed inneholder boken et utvalg av de mest sentrale organisasjonsfaglige tekstene fra norske forskere 1950 2000.

En slik kanon trekker noen tekster og forfattere frem i lyset. Andre blir liggende i skyggen.

november. Produksjonsfilofofien LEAN (slank produksjon) har sidan 90-talet inntatt mange norske arbeidsplassar. I motsetnad til mange moteomgrep har LEAN forblitt på arbeidsplassen, og stadig nye bedrifter har hengt seg på.

RELATERTE BØKER