En ungdomsvenninne

En ungdomsvenninne - Alice Munro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Munro
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
En ungdomsvenninne.pdf
ISBN
7936638090472

BESKRIVELSE

Alice Munro er en av vår tids mest elskede forfattere. I 2013 ble hun tildelt Nobelprisen i litteratur. Nå foreligger En ungdomsvenninne i norsk oversettelse. En kvinne hjemsøkes av drømmer om sin døde mor. Et utro par trår over grensen der den første spenningen tar slutt og smerten begynner. En enke besøker en skotsk landsby på jakt etter sin manns fortid.- og avdekker overrumplende sannheter om en helt fremmed. De ti historiene i En ungdomsvenninne er ikke bare forbløffende og frydefulle, de avkler også de usagte mysteriene i hjertet av alle menneskelige erfaringer.Alice Munros noveller kretser rundt oppbrudd og endring i tilsynelatende hverdagslige kvinners liv. Det handler om kjærlighet, men ikke av det romantiske slaget, snarere om kjærlighet man prøver å få til å fungere eller kjærlighet man kommer over. Ut fra dette oppstår stor litteratur som verdsettes og leses over hele verden.En ungdomsvenninne inngår i Gyldendals nye serie Moderne klassikere.Alice Munro vokste opp i Wingham i Ontario. Hun har gitt ut tretten novellesamlinger og én roman. Alice Munro har mottatt en rekke utmerkelser og priser i løpet av sin lysende karriere. I 2013 ble hun tildelt Nobelprisen i litteratur.

Sigrid hadde laget den tradisjonelle kyllingsuppen som vi er så begeistret for. Sannsynligvis er den både varmende og forkjølelsesfordrivende, noe flere av oss hadde nytte av.

Nå foreligger En ungdomsvenninne i norsk oversettelse. En kvinne hjemsøkes av drømmer om sin døde mor.

RELATERTE BØKER