Fanny og mysteriet i den sørgende skogen

Fanny og mysteriet i den sørgende skogen - Rune Christiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Christiansen
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Fanny og mysteriet i den sørgende skogen.pdf
ISBN
4125985695621

BESKRIVELSE

«Det besynderlige, de gangene Fanny tenkte på omstendighetene rundt foreldrenes bortgang, var at hun, til tross for det som voldte smerte, alltid følte seg så behersket, så likevektig, og de gangene hun senere så dem, i drømme altså, var det som om det gamle gjengangermotivet ble vendt på hodet: Da var det hun, en levende, som hjemsøkte de døde, da var det hun som forstyrret og kastet om på de dødes realiteter, som et fantom, som et skrømt i deres hinsidige eksistens.» Fanny er en ung, foreldreløs jente som prøver å leve som best hun kan, alene i en liten bygd. Dagene går med til enkle sysler: komme seg på skolen, reparere takrennen, hugge ved og holde ugresset nede. Men under de sørgmodige grunnvilkårene finnes eventyret, fullt av gjenstridige forestillinger og muligheter. Gjennom Fannys egenartede tilnærming til verden blir den tilsynelatende enkle historien en lignelse om vennskap, uavhengighet og overskridelse. "Fanny og mysteriet i den sørgende skogen" er en både håpefull og dypt urovekkende roman.

Christiansens melodiske poetiske prosa er medrivende og imponerende. Fanny og mysteriet i den sørgende skogen er en både håpefull og dypt urovekkende roman. forlaget oktober 2017 isbn 978-82-495-1838-8.

Heftet . Rune Christiansen Ensomheten i Lydia Ernemans liv ... Fanny og mysteriet i den sørgende skogen er en både håpefull og dypt urovekkende roman.

RELATERTE BØKER