Pappaklausulen

Pappaklausulen - Jonas Hassen Khemiri | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Hassen Khemiri
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Pappaklausulen.pdf
ISBN
1087371485342

BESKRIVELSE

Personlig og kritikerrost roman fra en av Sveriges fremste samtidsforfattere. En far vender tilbake til Sverige for å hilse på en familie han en gang forlot. Datteren er gravid med feil mann, hans nevrotiske sønn har selv blitt far og er redd for å mislykkes i rollen. Nå vil sønnen at faren som er blitt farfar skal ta vare på seg selv. Den en gang inngåtte pappaklausulen må reforhandles, men er det mulig uten at en krig bryter ut mellom far og sønn? Pappaklausulen er en personlig roman om blodsbånd, generasjonskløfter og den krevende øvelsen å holde sammen som familie, uansett hva som kommer. Jonas Hassen Khemiri er en av Sveriges modigste, mest anerkjente og prisbelønte forfattere. Han har mottatt PO Enquist-prisen og Augustprisen. Pappaklausulen er Jonas Hassen Khemiris femte roman på norsk.

Anmeldt av: Gabriel Michael Vosgraff Moro. Pappaklausulen er en personlig roman om blodsbånd, generasjonskløfter og den krevende øvelsen å holde sammen som familie, uansett hva som kommer. Jonas Hassen Khemiri er en av Sveriges modigste, mest anerkjente og prisbelønte forfattere.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER