Pyramide- og palmetesten

Pyramide- og palmetesten - David M. Howard, Karalyn Patterson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David M. Howard, Karalyn Patterson
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Pyramide- og palmetesten.pdf
ISBN
8473276545422

BESKRIVELSE

Pypat (Pyramide- og palmetesten) er et hjelpemiddel til å beskrive og kartlegge afasi, dvs. språkvansker etter hjerneslag. Testen undersøker afasirammedes tilgang til semantisk kunnskap ved hjelp av ord og bilder. Pypat består av 52 oppgaver hvor hver oppgave har tre ledd bestående av bilder og ord. Logopeder kan velge å bruke testen på seks forskjellige måter, avhengig av hva de ønsker å teste. Testen er normert for norske forhold.

PYPAT consists of 52 tasks where each task has three paragraphs consisting of pictures and words. Speech therapists En pyramide er et legeme som består av en grunnflate (base), med et gitt antall sider (n-sider, hvor n≥3).

Speech therapists En pyramide er et legeme som består av en grunnflate (base), med et gitt antall sider (n-sider, hvor n≥3). Ved hver av disse sidene er en trekantformet side.

RELATERTE BØKER