Rikere hverdag

Rikere hverdag - Birgitte Lange | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgitte Lange
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Rikere hverdag.pdf
ISBN
2689838361027

BESKRIVELSE

Dette er en selvutviklingsbok til inspirasjon i hverdagen.Her får du konkrete råd om økonomi, velvære, mat, bolig, relasjoner, helse m.m. Rådene krever ingen forkunnskaper eller dramatiske endringer i livet og kan gjennomføres "her og nå" hjemme hos deg selv. Grunntonen er positiv, og filosofien er at alle kan få det litt bedre akkurat i dag ved å gjøre noen små konkrete grep.

Finnes som lydbok. Dette er en selvutviklingsbok til inspirasjon i hverdagen. Dette er en selvutviklingsbok til inspirasjon i hverdagen.Her får du konkrete råd om økonomi, velvære, mat, bolig, relasjoner, helse m.m.

Grunntonen er positiv, og filosofien er at alle kan få det litt bedre akkurat i dag ved å gjøre noen små konkrete grep. En rikere hverdag Prosjekttema Koble frivillige besøksvenner til brukere med psykiske lidelser. Et samarbeid med det offentlige hjelpeapparatet.

RELATERTE BØKER