Det juridiske fakultet gjennom 200 år

Det juridiske fakultet gjennom 200 år En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Det juridiske fakultet gjennom 200 år.pdf
ISBN
8378810419483

BESKRIVELSE

I 2011 feiret Universitetet i Oslo sitt 200-årsjubileum. Det juridiske fakultet markerte dette ved å arrangere en seminarrekke der følgende temaer ble tatt opp: Juristutdanningen gjennom 200 år, Det juridiske fakultet og tverrfaglighet, Det juridiske fakultet og internasjonalisering og Universitetsjuristene og samfunnet. Foredragene fra seminarene er publisert i denne boken. To artikler som tematisk hører under seminarrekkens overskrifter, er tatt med for å utfylle bildet.Temaene i seminarrekken ble valgt for å vise de lange linjer i fire viktige sider ved Fakultetets virksomhet. Utdannelsens utforming, tverrfaglighet, internasjonalisering og samfunnsengasjement er sentrale ord i strategien for Universitetet i Oslo i jubileumsåret, men er samtidig stikkord for beskrivelse av Det juridiske fakultet på et hvilket som helst tidspunkt i dets historie. Gjennom disse artiklene gir boken et innblikk i det indre og ytre liv ved Det juridiske fakultet i Oslo i de to hundre år som er gått siden Norge fikk sitt første universitet.

Det hjelper oss til å bygge kompetanse i forvalting av havområde og marine ressursar, og då særleg Arktis, som vil bli så viktig, men som er så forsømt i norsk rettsvitskap. Det juridiske fakultet Universitetet i Oslo Side 2 av 2 Ved ligningen ble fradragene nektet. Skattekontoret anførte at det ikke forelå realisasjon, hverken av Matisse-bildet eller av samlingen for øvrig, og uansett var det ikke fradragsrett for tap ved salg av en privat malerisamling, jf.

Det juridiske fakultet markerte dette ved å arrangere en seminarrekke der følgende temaer ble tatt opp: Juristutdanningen gjennom 200 år, Det juridiske fakultet og tverrfaglighet, Det juridiske fakultet og internasjonalisering og Universitetsjuristene og samfunnet. Kjøp Det juridiske fakultet gjennom 200 år fra Tanum I 2011 feiret Universitetet i Oslo sitt 200-årsjubileum. Det juridiske fakultet markerte dette ved å arrangere en seminarrekke der følgende temaer ble tatt opp: Juristutdanningen gjennom 200 år, Det juridiske fakultet og tverrfaglighet, Det juridiske fakultet og internasjonalisering og Universitetsjuristene og samfunnet. Kjøp Det juridiske fakultet gjennom 200 år fra Bokklubber I 2011 feiret Universitetet i Oslo sitt 200-årsjubileum.

RELATERTE BØKER