GJELDSSLAVEN EUROPA

GJELDSSLAVEN EUROPA En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
GJELDSSLAVEN EUROPA.pdf
ISBN
4211156289589

BESKRIVELSE

Denne boka byggjer på ein artikkelserie, skriven for vekeavisa Dag og Tid. Forfattaren, Jon Hustad, har reist gjennom fleire europeiske land - Hellas, Tyskland, Italia, Island og Irland - for å dekkja finans- og euro­krisa. I artiklane ser han nærare på årsakene til at vi fekk den store økonomiske krisa, og kva som kan gjerast for å koma ut av henne. Gjeldsslaven Europa. Ein guida tur i finansielle ruinar er ein historisk dokumentasjon og vil gjera at eurokrisa - som er lite dekt og forstått i Noreg - no kan verta betre kjeldelagd. Jon Hustad gjev med dette eit naud­synt bidrag til vår tids kan henda viktigaste debatt. Jon Hustad (f. 1968) er historikar av utdaning og arbeider som journalist i vekeavisa Dag og Tid. Han har tidlegare gjeve ut fire bøker: Skolen som forsvann (2002), 14 menn og 1 kvinne (2004), Hjørundfjorden (med Per Eide, 2005) og Varsleren (2006). Bøkene til Hustad har fått gode kritikkar, og han har motteke prisar for forfattarskapen sin.

Av Europas hovedelver (dvs at de ikke er sideelver) er 14 over 1000 km lange: Jon Ottar Hustad (født 25. mars 1968 i Ørsta) er en norsk journalist og forfatter fra Hjørundfjorden.Han har blant annet arbeidet i Klassekampen, vært forskningsredaktør i Morgenbladet og har fra 2009 arbeidet i Dag og Tid..

Ein guida tur i ... Europa er jordens nest minste verdensdel. Arealet er på 10 180 000 kvadratkilometer, som utgjør 6,8 prosent av jordens landareal.

RELATERTE BØKER