Kors, krystall og halvmåne

Kors, krystall og halvmåne - Ola Skuterud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Skuterud
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Kors, krystall og halvmåne.pdf
ISBN
3875762523138

BESKRIVELSE

Ola Skuterud var banksjefen som gikk fra å tjene penger på krig til å dra ut i felten for å hjelpe mennesker i verdens verste konfliktområder. Etter ni døgn i fangenskap i Mogadishu ville Skuterud tilbake til Somalia og snakke med gisseltakerne. Etter kort tid i Midtøsten måtte Røde Kors-mannen Skuterud endre sitt syn på konflikten mellom Israel og det palestinske folk. Nå har han skrevet bok om sine opplevelser. "Kors, krystall og halvmåne" er en bok om krig og fornedrelse, håp og tro, men også et innspill i debatten om Røde Kors og nøytralitet. Hvor store overgrep skal en bistandsarbeider se før han protesterer?En stillfarende, varm, nær og rystende beretning om å redde liv på den okkuperte Vestbredden av Jordanelven. Måtte boken bli å finne under så mange juletrær som mulig i år hos Israels venner i Norge".Lars Sigurd Sunnanå

Hvor store overgrep skal en bistandsarbeider se før han protesterer? «En stillfarende, varm, nær og rystende beretning om å redde liv på den okkuperte Vestbredden av Jordanelven. Kors, krystall og halvmåne LESERANMELDELSE: Ola Skuterud, Israel-venn, kidnappet i Somalia, og nesten drept, har skrevet en kritisk og kontroversiell bok om sin tid som Røde kors - delegat. I boken, Kors, krystall og halvmåne, forteller han om det han har opplevd. Røde Halvmåne er i flere muslimske land den offisielle betegnelsen på organisasjonen Røde Kors.Frivillige fra organisasjonen som arbeidet på den tyrkiske siden under den russisk-tyrkiske krig (1876-1878) tok i bruk et emblem med en rød halvmåne på hvit bunn, for ikke å støte de muslimske soldatene, ettersom organisasjonen ellers brukte et kors, som disse ville oppfatte som et ... Vår pris 474,-(portofritt).

Den Røde Krystal blev godkendt som beskyttelsesmærke i december 2005 som et alternativ for de stater, der af den ene eller den anden grund ikke havde mulighed for at anvende det Røde Kors eller den Røde ... Gull anheng. Gull anheng i moderne design - Alle kan finne en vakker gull anheng.

RELATERTE BØKER