Undring...

Undring... - Paul Wirkola | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Wirkola
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Undring....pdf
ISBN
2253638340071

BESKRIVELSE

De fleste drømmene og opplevelsene blir etter hvert vage og svinner hen, mens andre hendelser tar mer varig plass i tankene. De en bare må sette ord på, gi liv, og det gjøres best i poetiske vendinger. Selve nerven i slike dikt har gjerne en fellesnevner: undring ...

Håper du finner noe du liker i butikken min! Klærne mine blir produsert på fabrikk, men jeg syr også enkelte plagg selv. Det Norske Akademis ordbok Vårt vitnesbyrd er at den UNDRING som alle har, har vi funnet gode svar på i Bibelen og at den sannhet vi har funnet der blir bekreftet av all vår erfaring og fra vitenskapen. Bibelen forteller sannhet om hjertene våre som ingen kunne vite uten å kunne se inn i hjertene. Undring, utforskning og refleksjon i KRLE og RE.

Norsk oversettelse av undring. Oversettelser av undring.

RELATERTE BØKER