Vandel

Vandel - Tor-Geir Myhrer, Morten Holmboe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor-Geir Myhrer, Morten Holmboe
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Vandel.pdf
ISBN
7275113223819

BESKRIVELSE

Hva innebærer «plettfri vandel»? Hvem kan be om å få politiattest? Og hva fremgår av en politiattest? I boken redegjøres det for rettslige problemstillinger knyttet til politiattester og vurdering av skikkethet. Forfatterne drøfter også i hvilken grad politiet uten hinder av taushetsplikt kan supplere en politiattest med andre opplysninger om attestsøkeren. «Vandel» vil være nyttig for alle som arbeider med vandelsspørsmål, blant annet politiet, personalansvarlige, ideelle organisasjoner og advokater. Morten Holmboe, ph.d., og Tor-Geir Myhrer, dr. juris, er begge professorer ved Politihøgskolen.

Oversettelser av vandel. vandel synonymer, vandel antonymer.

Send inn uttømmende og utvidet politiattest. Du dokumenterer at du har plettfri vandel ved å sende inn uttømmende og utvidet politiattest.

RELATERTE BØKER