Det vederstyggelige

Det vederstyggelige - Jonathan Holt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Holt
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Det vederstyggelige.pdf
ISBN
9244519932531

BESKRIVELSE

rste krim i Carnivia-trilogien. Følg de to fryktløse kvinnenes etterforskning, dypt inn i Venezias mørkeste sider og dypeste kanaler. Her oser det av død, fordervelse, dystre symboler, konspirasjonsteorier og verst av alt, det angår også deg!Samtidig som et festlig fyrverkeri feirer De hellige tre kongers dag i Venezia, skyller det iskalde kanalvannet opp en illevarslende bylt. Det er liket av en kvinne. Kledd i en prestekappe. Arkanske symboler på kroppen hennes tyder på mørke ritualer fra kvinnelige kulter. Når en journalist som undersøker krigsforbrytelser ved en nærliggende amerikansk militærbase blir funnet drept, nedlegges saken til Kat umiddelbart. Uten støtte eller beskyttelse fra politiskiltet sitt, fortsetter hun likevel etterforskningen med hjelp fra en tilbaketrukket data hacker og en ung, amerikansk offiser. Det eneste de tre har til felles er ønsket om å vite sannheten. Døde hun av drukning, eller fordi hun visste for mye?

Denne artikel blev første gang udgivet i den trykte version af ordbogen 2003-5. Til sangmesteren; av David. Dåren sier i sitt hjerte: Det er ikke nogen Gud.

Onde, vederstyggelige er deres gjerninger; det er ingen som gjør godt. Dansk (1917 / 1931) Til Sangmesteren.

RELATERTE BØKER