En av oss sover

En av oss sover - Josefine Klougart | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josefine Klougart
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
En av oss sover.pdf
ISBN
3091867785855

BESKRIVELSE

Josefine Klougart skriver sine romaner i en stillferdig, lyrisk prosa, hvor temaer som tilblivelse, tilknytning, tilhørighet og motsatsen hjemløshet går igjen. I «Én af os sover» handler det om det å miste en man elsker, om bruddet med en man trodde man hadde for alltid. Men boka er også et festskrift til kunsten og poesien. For selv om den beskriver en voldsom følelse av ensomhet og tap, henvender også den seg til et «du», med dets håp om at også dét kan deles.

På samme tid vil også et godt psykososialt arbeidsmiljø kunne hjelpe på søvnen. En av oss sover . Book cover design for Albert Bonniers förlag.

Denne følelsen / symptomet kalles parestesier på "medisinsk". Vår pris 169,-. Josefine Klougart skriver sine romaner i en stillferdig, lyrisk prosa, hvor temaer som tilblivelse, tilknytning, tilhørighet og motsatsen hjemløshet går.. Har du spørsmål om et av våre produkter, eller ønsker du å få mer informasjon? Besøk vår nettside, og kom i kontakt med oss i dag! En av oss sover är ett slags resonerande över förgänglighet - både i den kultur som är att vara människa och den natur som finns under snön utanför fönstret i det lantliga barndomshemmet.

RELATERTE BØKER