Fri som fuglen

Fri som fuglen - Fredrik Skagen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Skagen
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Fri som fuglen.pdf
ISBN
5368482153666

BESKRIVELSE

Morten Martens er tilbake! Morten Martens er hemmelig agent, falskmyntner og typograf. Plutselig forsvinner hans datter i Italia. Hun har akkurat sett Juventus knuse Rosenborg på Stadio delle Alpi i Torino. Martens drar til Torino for å finne henne. På tribunen befinner også Adresseavisens utsendte reporter William Schrøder seg. I Italia virvles de inn i et spenningskomplott av høyt merke. Det blir en heseblesende jakt gjennom Toscana - en jakt på tapte muligheter, kjærligheten mellom far og datter, en pose diamanter, forbudte jaktfalker og førstesideoppslag

Cappelen 2002 . Det bruker å være et godt tegn for Fredrik Skagens lesere når han slipper sin gamle helt falskmynteren, MI 5-medarbeideren, egoisten og den ... Fri som fuglen startet opp rundt 1.

Det var ikke en lyd å høre. Ikke før han nærmet seg det hvite våningshuset og bøyde av for å gå rundt traktoren. Fri som fuglen startet opp rundt 1.

RELATERTE BØKER