Interaktive tavler i skolen

Interaktive tavler i skolen - Tor Arne Wølner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Arne Wølner
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Interaktive tavler i skolen.pdf
ISBN
5330197817792

BESKRIVELSE

Dette er er en bok som viser muligheter for en annerledes undervisning ved hjelp av interaktive tavler. Hensikten er å gi lærere og lærerstudenter en kort innføring i bruk av tavlene, samtidig som den retter blikket mot metodiske tips. Interaktive tavler i skolen er en bok utformet for læringsledelse, økt dialog og interaktivitet i klasserommet, og vil medvirke til å gjøre lærerens tavle om til vår tavle. Sentrale tema er lese- og skriveopplæring og matematikk. Alle eksemplene er prøvd ut i praksis og kan brukes og utvikles i lærernes egne undervisningsopplegg. Målgruppen er lærere og lærerstudenter som ønsker å gi tavleundervisning et løft gjennom økt elevaktivitet for læring. For målgruppen vil boken også kunne fungere som ideutkast for videre arbeid med, og utvikling av, gode undervisningsopplegg med en interaktiv tavle i klasserommet.Tor Arne Wølner arbeider ved Høgskolen i Vestfold, fakultet for humaniora og utdanningsvitenskap. Han har i en årrekke arbeidet med undervisning, pedagogikk og integreringa av digitale medier i et didaktisk perspektiv. Han har også vært initiativtager til et eget studium for bruk av interaktive tavler i undervisningen ved Høgskolen i Vestfold, og har vært norsk prosjektleder og forsker i et nordisk samarbeidsprosjekt (Nordic SMART Board Project) rundt bruk av interaktive tavler i undervisningen.

Rektor Karen Marie Løberg forteller om en fremoverlent skolekommune! Interaktive tavler gjør sitt inntog i klasserom verden over. SMART Board med programvaren SMART Notebook er verdens mest solgte interaktive tavle og den tavlen man oftest finner på norske skoler.

Våre teknikere har tilegnet seg verdifull erfaring og kompetanse, som uten tvil gjør oss til en trygg leverandør på produktområdet interaktiv undervisning. Title: Interaktive tavler i skolen bla i bok, Author: Cappelen Damm, Name: Interaktive tavler i skolen bla i bok, Length: 10 pages, Page: 2, Published: 2014-09-22 . Issuu company logo "Mange lærere opplever at elevene er engasjerte og motiverte når de bruker den interaktive tavlen.

RELATERTE BØKER