Gud er fargeblind

Gud er fargeblind - Wilson Goeda | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilson Goeda
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Gud er fargeblind.pdf
ISBN
9982061211603

BESKRIVELSE

Dette er beretningen om Wilson Goeda - en beretning om forsoning etter apartheid. Goeda ble født inn i Sør-Afrikas grusomme apartheidsystem, men i stedet for å la hat og bitterhet fylle sjelen, valgte han å tilgi de som hadde undertrykket ham. Dette er en sterk personlig historie om hvordan Gud griper inn når det ser aller mørkest ut. Goeda er i dag leder for UiO Sør-Afrika.

Fargetesten er brukt i militæret! Finn ut om du er fargeblind Fargeblind / fargesvak Det verserer mange historier om ektemenn som setter sammen de grelleste fargekombinasjoner. Slett ikke så mange om konene deres.

Jax og Reddy ser på hverandre slik som Gud vil at vi skal se på våre medmennesker. I Guds øyne er vi alle like verdifulle, han ser på alle mennesker som sine barn, skapt i hans bilde.

RELATERTE BØKER