Historier og Tanker I

Historier og Tanker I - George Manus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
George Manus
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Historier og Tanker I.pdf
ISBN
6967182556252

BESKRIVELSE

Boken er fortsettelsen av mine REFLEKSJONER I - II og III, men isteden for g videre til nummer IV, har den f tt en ny tittel: "HISTORIER OG TANKER I". Den er utgitt i et mindre bokformat med halvert innhold, mens stilen er den samme. Jeg har dedikert den til tankene, ettersom intet kan skrives uten at det ligger tanker bak. Tittelen dekker derfor etter min mening innholdet. "Tanken er tollfri", heter det. Det er viktig feste seg ved det. Det er et privilegium vi alle har som mennesker. Tankene har du for deg selv og ingen kommer noen gang til f vite hva du tenker, hvis du nsker holde det for deg selv. Tankene er for meg som damp i en trykkoker. Spesielt n r det gjelder tanker som jeg lenge har g tt og ruget p . Ut skal de i en eller annen form og ut kommer de som regel. Men, heldigvis, det gjelder kun de som jeg ikke nsker holde for meg selv.

Nordmannen Even Tollefsen fra Nøtterøy i Vestfold anses som tankskipets oppfinner. I 1877/78 konstruerte han det første skip for frakt av petroluemsprodukter i bulk, i motsetning til ... Boken er fortsettelsen av mine REFLEKSJONER I - II og III, men isteden for å gå videre til nummer IV, har den fått en ny tittel: "HISTORIER OG TANKER I".

Hans Nielsen Hauge og haugianerne er knyttet til utviklingen av det moderne Norge. Bevegelsen ble grunnlagt i 1796-1804, da Hauge drev omfattende aktivitet i store deler av landet. 5.

RELATERTE BØKER