Kongeburet

Kongeburet - Victoria Aveyard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Aveyard
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Kongeburet.pdf
ISBN
8330993114081

BESKRIVELSE

I Victoria Aveyards åndeløst spennende tredje bind i den bestselgende Rød Dronning-serien, blir troskapen testet på begge sider. Og når lynjentas gnist er borte - hvem skal lede opprøret?Mare Rabben lever i fangenskap, pint og plaget av sine egne dødelige feiltrinn. Hun er maktesløs uten lynet sitt, og prisgitt en gutt hun en gang elsket - en gutt som består av løgner og svik. Nå som han er konge, fortsetter Manel Calore å veve nettet til sin døde mor, i et forsøk på å bevare kontrollen over riket - og fangen sin.Mens Mare lider under vekten av stillesteinen på slottet, organiserer nyblodingene og rødingene hennes seg videre - de vokser i antall og effektiviserer opptreningen. Det er ikke lenger mulig for dem å vente i skyggene, så de forbereder seg på krig. Og Cal, eksilprinsen som har sin egen plass i Mares hjerte, er villig til å gjøre hva som helst for å få henne tilbake.Når blod vender seg mot blod, og evne mot evne, er det kanskje ikke lenger noen som kan slukke brannen. Dermed står Norta, slik Mare kjenner landet, i fare for å brenne ned til grunnen.

Kongeparet feirer felles 80 årsdag; Kong Harald fylte 80 år 21. februar, mens Dronning Sonja fyller 80 år 4.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-I Victoria Aveyards ... I dag ble Deres Majesteter Kongen og Dronningen ønsket velkommen til Jordan av Deres Majesteter Kong Abdullah II og Dronning Rania.

RELATERTE BØKER