Oppdrag Nemo

Oppdrag Nemo - Lisa Ann Marsoli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Ann Marsoli
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Oppdrag Nemo.pdf
ISBN
4753262897608

BESKRIVELSE

Historien fra den klassiske Disney-filmen, gjenfortalt i detalj med fargerike illustrasjoner på hver eneste side! En barrakuda angriper Marlins og Morills hjem i havgapet, og Morill og alle eggene blir borte. Alle unntatt lille Nemo, som vokser opp med en overforsiktig far. Da Nemo en dag trosser Marlin, går det galt, og Nemo blir fanget av en dykker. Snart er Nemo henvist til å klare seg selv i det tøffe miljøet i et akvarium på et tannlegekontor. Samtidig svømmer Marlin alt finner og tøy kan holde gjennom havet for å få sin eneste sønn tilbake. Underveis får han hjelp av Dory, en elskelig kirurgfisk som dessverre mangler korttidshukommelse.

Det er pent der nede, men kan også være mørkt og skummelt, derav 6-års aldersgrense. Directed by Andrew Stanton, Lee Unkrich. With Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe.

Han blir fanget av en hobbydykker som tar ham med til akvariet på et tannlegekontor. Faren hans må trosse sin egen frykt og legge ut på en lang reise for å finne sin eneste sønn. Oppdrag Dory er en velprodusert film med en fornøyelig blanding humor, hjertevarme, fart og spenning.

RELATERTE BØKER