Skyggen

Skyggen - Robert Harris | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Harris
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Skyggen.pdf
ISBN
3488827352008

BESKRIVELSE

Hovedpersonen i Robert Harris' siste bok er en profesjonell ghosthwriter - en skyggeskribent som lever av andres livshistorier. Han er vant til å jobbe med b-kjendiser og aldrende rockestjerner. Så får han muligheten til å skrive memoarene til Storbritannias nylig avgåtte statsminister. Han griper sjansen, men det tar ikke lang tid før han innser at han har gjort en fatal feilvurdering. Hans forgjenger på prosjektet døde under svært mistenkelige omstendigheter. Den sjarmerende eks-statsministeren viser seg å ha en skyggeside.

skygge synonymer, skygge antonymer. Informasjon om skygge i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Identitetskrise: Det er en kamp mellem det gode og det onde, eller overjeget og underjeget, en identitetskrise om hvad han skal vælge og til sidst overvinder det onde altså det gode. Kjøp 'Skyggen, the world of voodoo' av Petrus Dahlin fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788205448162 «I skyggen», fra mye av den samme gjengen som «ga» oss «Sommerkroppen» og «Juletragedien» gjør ingen av disse delene.

RELATERTE BØKER