Barn av stormen 13

Barn av stormen 13 - Merete Lien | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Barn av stormen 13.pdf
ISBN
6660416965959

BESKRIVELSE

Jacobs testamente gir Agnete bekymringer, både fordi Edvard vet om det og på grunn av betingelsene. Bolettes dagbok blir funnet bortgjemt på et loft, og Agnete oppdager en helt ny versjon av den gamle historien som har formet hennes liv - og som vil forme Synnes. Sophie føder en arving til Øitangen, men tar samtidig valg som får dramatiske konsekvenser - også for Agnete. Det skjer dødsfall i Falchenberg-slekten. Begravelsen er hastig og hemmeligholdt, og setter fart i folkesnakket.Barn av stormen tar deg med til Jomfruland fra slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap.

Biblioteket; Konserthuset Midt under tidenes storm banker noen p ... Hjem > Barnebøker > 9-13 år > Stormen.

Men mest av alt elsker hun Johannes, den vakre, gåtefulle jegeren som skyter fugler og stopper dem ut. Barn av stormen 13 Merete Lien. Levering 2-6 dager .

RELATERTE BØKER