Ekklesia

Ekklesia - Ed Silvoso | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ed Silvoso
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Ekklesia.pdf
ISBN
4361550720043

BESKRIVELSE

Det er ingen hemmelighet at vår tids kirke har mistet sin innflytelse på kulturen.Men hvorfor? Med så mye teknologi, velstand og kunnskap som vi har i dag, hvorfor ser vi likevel færre resultater enn kirken gjorde i det første århundret - da den måtte greie seg uten sosiale media, flotte bygninger, profesjonelle pastorer, ja, uten religionsfrihet? Hva er det vi mangler? På disse viktige, tankevekkende sidene graver Ed Silvoso dypt i Skriften og avdekker Jesu sanne design for sin kirke - Hans Ekklesia. Han viser hvordan den første kristne menighet var en radikal, motkulturell kraft av mennesker som forvandlet sine fiendtlige og hedenske omgivelser. Ved hjelp av Bibelens undervisning og eksempler fra vår egen tid viser Silvoso oss hvordan vi midt i det sosiale, økonomiske, politiske og moralske kaoset i verden i dag, igjen kan bli den revolusjonerende, forvandlende, livgivende Ekklesia Jesus har kalt oss til å være. «Ed Silvosos budskap er forfriskende og salvet. Boken er for deg som lengter etter god undervisning med et radikalt Guds rike-fokus!» Asbjørn Simonnes PhD Teologisk rådgiver i Oase og dosent ved Høgskolen for Ledelse og Teologi «Ingen kristenleder har betydd mer for meg enn Ed Silvoso. Det er to personer vi takker for at tjenesten vår er mulig: Ed Silvoso og Hans Nielsen Hauge.» Arne Sylta Managing Director, Hauge Micro Finance

an assembly of the people convened at the public place of the council for the purpose of deliberating ; Ekklesia synonyms, Ekklesia pronunciation, Ekklesia translation, English dictionary definition of Ekklesia. n.

621 bc). In the course of Ekklesia - Igreja Evangélica, Niterói.

RELATERTE BØKER