Familielæring

Familielæring En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Familielæring.pdf
ISBN
9107388117797

BESKRIVELSE

Boken tar for seg familielæring basert på ulike prosjekter. Familielæringsfeltet er utvidet til å ikke bare handle om forholdet mellom barn og foreldre men også til å utvikle symmetriske relasjoner mellom deltagere innenfor pedagogisk virksomhet. Eksempler her er elevaktive metoder i arbeidet med nyankomne elever, dialogen som arbeidsmetode, foreldremedvirkning i forbindelse med leksehjelp, samarbeidet mellom lærergrupper på tvers av nivåer i utdanningssystemet og bruk av IKT.

Bakgrunnsstoff. Traumatiserte deltakere: Hva bør lærerne vite? (pdf) Artikkel med råd fra psykologspesialist Didrik Hægeland.

Lokallaget arrangerer også turer og utflukter i skolens ferier. Tidligere aktiviteter: Familielæring med somalisk gruppe og albansk gruppe Leksehjelp på Kjølberg skole for albansk-talende barn og for arabisk-talende barn Svømmekurs for ... familielæring som modell.

RELATERTE BØKER