Motgift

Motgift lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Motgift.pdf
ISBN
4544781742047

BESKRIVELSE

Anders Behring Breivik har uttalt at massedrapene 22. juli 2011 bare var «fyrverkeri»for den virkelige begivenheten - lanseringen av manifestet 2083: A European Declaration of Independence. I denne boka blir 20 av påstandene i terroristens hatskrift kommentert av norske akademikere. Resultatet er en kritisk, tverrfaglig gjennomgang av de sentrale dogmene i den nye høyreekstremismen. Blant bidragsyterne er Bengt Andersen, Sindre Bangstad, Cora Alexa Døving, Thomas Hylland Eriksen, Anne Hege Grung, Cathrine Holst og Øystein Sørensen. Boka er et samarbeid mellom forlagene Flamme og Manifest, og overskuddet går til AUFs fond for gjenoppbygging av Utøya.

Bladet MOTGIFT kommer ut med fire utgaver pr år. Dette er Norsk narkotikapolitiforenings medlemsblad hvor vi oppdaterer våre medlemmer på forebygging, organisert kriminalitet og narkotikafeltet.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp motgift i ordboka. Nalokson Preparater: Naloxon B. Braun «Braun» inj.

RELATERTE BØKER