Norsk jihad

Norsk jihad - Lars Akerhaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Akerhaug
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Norsk jihad.pdf
ISBN
7122769976169

BESKRIVELSE

Norge har fått sine første hellige krigere. Hvem er de? Hvor ble hatets frø sådd?Unge muslimer i Norge bygger radikale nettverk. Osama bin Laden og mullah Krekar er forbildene. I skyggen av terrorangrepet 22. juli vokser en ny trussel frem. I de radikale miljøene dyrkes døden og flere av medlemmene reiser for å kjempe hellig krig. Hatet retter seg også mot Norge, mot norske grunnverdier som demokratiet. Hvorfor hater de oss? Hva vil de?Lars Akerhaug tar leseren med på en reise fra Norge til Midtøsten, England og Somalia, for å forklare hvordan vi ble et mål for nye terrornettverk.

Det er ... Bli den første til å omtale "Jihad mot vesten : Med Norge som fiende" Avbryt svar Du må være logget inn for å publisere en omtale. -Grønn jihad skal være en motvekt til den misforståtte voldelige jihad. Jihad går ut på å redde mennesker og beskytte liv.

Retningen omtales derfor av og til som salafistisk jihadisme. Norsk jihad muslimske ekstremister blant oss. Lars Akerhaug.

RELATERTE BØKER