Pilegrim

Pilegrim - Ulla Käll | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulla Käll
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Pilegrim.pdf
ISBN
1252459648348

BESKRIVELSE

Stadig flere legger ut på pilegrimsvandring, og vi er alle vandrere gjennom livet. I denne boka inviterer Ulla Käll oss til å stoppe opp og grunne over sju nøkkelord som kan gjøre vandringen rikere: langsomhet - frihet - enkelhet - bekymringsløshet - stillhet - fellesskap - åndelighet Boka egner seg godt til å ta med i tursekken om man går pilegrim, men kan like gjerne brukes hjemme ved kjøkkenbordet eller i en samtalegruppe. For hvert nøkkelord er det en liten refleksjon, spørsmål til ettertanke, en bønn og en kort bibeltekst.

På denne siden ønsker vi å inspirere og hjelpe deg med å komme igang med din pilegrimsvandring, både som ny og som erfaren pilegrim. Religiøs pilegrim. Fenomenet er kjent fra flere religioner, og er innen enkelte, som islam og bahai, i utgangspunktet regnet som en plikt for de troende.Målet for en pilegrimsferd kan være et hellig sted, som for eksempel Jerusalem eller Roma for kristne, eller Mekka for muslimer.Det kan også være en spesiell begivenhet, som en helligkåring eller en spesiell religiøs festival. Unike Pilegrimsleden - St.

Pilegrimen søker gjerne åndelig renselse eller å komme nærmere det guddommelige, men det finnes også mange andre grunner til å reise.I middelalderen fikk det også betydningen «en person som vandrer fra sted til sted». Den 20 april åpner Norge opp mye av samfunnet igjen. Natten til 21.

RELATERTE BØKER