Skinndød

Skinndød - Thomas Enger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Enger
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Skinndød.pdf
ISBN
5797626256740

BESKRIVELSE

NORSK KRIMSENSASJON, SOLGT TIL 17 LAND! NR. 1 I DANMARK!Nettjournalisten Henning Juul er tilbake igjen på jobb, to år etter at han mistet sin sønn i en brann. Samme dag blir en kvinne funnet steinet til døde i et telt på Ekebergsletta. Hun har piskemerker på ryggen, og den ene hånden er kappet av.Da et nytt drap finner sted, blir det klart at saken er adskillig mer sammensatt enn politiet først trodde. Det går opp for Juul at han må finne sannheten før enda flere liv går tapt. Også hans eget.Skinndød er solgt til hele 17 land, England og USA inkludert. Det anerkjente amerikanske forlaget Simon & Schuster vil lansere Thomas Enger i kjølvannet av Henning Mankell og Stieg Larsson. Filmrettighetene er solgt for samtlige seks bøker. Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad«En krimdebut med spenning fra første side og en historie som beveger seg inn i mange miljøer.»Turid Larsen, Dagsavisen. Skinndød omtalt som en av «De bedste bøger i 2010» i danske Kristeligt Dagblad. Det danske forlaget Modtryks presentasjon av boka «En fengslende ny stemme i kriminallitteraturen, en sympatisk helt med dype sår, og en skremmende innsikt i skandinavisk virkelighet.» Det amerikanske forlaget i presentasjonen av boka Dansk presse om Skinndød: «Navnet er Thomas Enger. Bid godt mærke i det, for det er en mand, der er ved at skrive sig ind blandt de bedste af Nordens krimiforfattere.» Kristeligt Dagblad

Til sammen har det nå blitt fem bøker i serien om journalisten Henning Juul, en serie som hittil er solgt til hele 30 land!. Ungdomsromaner Kjøp Skinndød fra Tanum Bok 1 En uhyggelig aktuell Oslo-krim Et enslig telt på Ekebergsletta rommer liket av en halvt nedgravd kvinne.

Filmrettighetene er solgt for samtlige seks bøker. Linn T.

RELATERTE BØKER