Den indre fiende

Den indre fiende - Jan Guillou | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Den indre fiende.pdf
ISBN
2600507231256

BESKRIVELSE

Klokken tre om morgenen slår sikkerhetspolitiet og terrorpolitiet til mot flere familier i en av Stockholms forsteder. Et femtitalls personer blir tatt og transporteres bort. De får ikke vite hva de er mistenkt for. Men neste dag eksploderer nyheten om at "al-Qaida i Sverige" er uskadeliggjort, og at landet er reddet fra den største katastrofen noensinne. Ni personer blir tatt som terrorister. Deretter kommer den store stillheten. Ingen vet hva som skjer i politietterforskningen. Jan Guillou tar her et oppgjør med lovene som påstås å være laget for å beskytte demokratiet, men som skader det betydelig mer enn hva terrorismen gjør.

Read 11 reviews from the world's largest community for readers. Klokken tre om morgenen slår sikkerhetspolitiet og terrorpolitiet ... Klokken tre om morgenen slår sikkerhets-politiet og terrorpolitiet til mot flere familier i en av Stockholms forsteder.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788281431331 Kjøp 'Den indre fiende' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788281431119 Jan Guillou tar i Den indre fiende, hans tretti-ende bok, et oppgjør med lovene som påstås å være laget for å beskytte demokratiet, men som skader det betydelig mer enn hva terrorismen gjør.

RELATERTE BØKER