Han var min sjef

Han var min sjef - Christa Schroeder | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christa Schroeder
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Han var min sjef.pdf
ISBN
4630936413058

BESKRIVELSE

En svært personlig beretning om Hitler og hans innerste krets. Christa Schroeder var Hitlers sekretær fra 1933 til hun ble arrestert 28. mai 1945. I det tidsrommet fikk hun førstehåndskjennskap til mange av de avgjørende politiske og militære begivenhetene i perioden. Hun var vitne til Hitlers reaksjon på Röhm-kuppet i 1934, og ledsaget ham på reisen til Østerrike etter annekteringen i 1938. Hun så de sønderknuste tyske byene da hun reiste rundt i Europa på Førerens spesialtog, og gjorde notater da Hitler dikterte dagens ordre til styrkene. Hun var også til stede etter drapsforsøket på Hitler 20. juli 1944, og tilbrakte mye tid i den beryktede bunkeren da krigen var på hell. Alt beskrevet i detalj i disse fascinerende memoarene.

HÅNDTRYKK: ... Jeg hadde jo mye med han å gjøre da han var sjef for Exxon. En beskrivelse fra arbeidslivet: «Etter å ha vært tre år på arbeidsplassen min, fikk jeg ny sjef.

Men plutselig begynte han å forandre seg. Virket fjern, og klaget på ting jeg gjorde. Pris: 258,-.

RELATERTE BØKER