Konkursloven

Konkursloven Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Konkursloven.pdf
ISBN
4299312134135

BESKRIVELSE

Konkursloven m/forskrifter - med endringer, sist ved lov av 1. juni 2018 nr. 23 (i kraft 1. oktober 2018)

Ikke vent for lenge Act relating to bankruptcy (The Bankruptcy Act) Cf. previous Acts of 6 June 1863 and of 6 May 1899 no.

Sliter du økonomisk? Det følger av konkursloven paragraf 60 at styret har plikt til å begjære oppbud (slå seg selv konkurs) når selskapet er insolvent. Brudd på plikten utløser erstatningsansvar og straffansvar. FORDRINGSANMELDELSE Navn Adresse FORDRINGSANMELDELSE VEDRØRENDE KONKURSBO: Navn Adresse Følgende krav meldes: Hovedkrav: kr. Insolvens er et vilkår i norsk og andre lands konkursrett for konkurs, og er definert i Norge konkursloven som at skyldneren har problemer med å innfri sine økonomiske forpliktelser etter hvert som de forfaller (illikviditet) og vedkommende er i økonomisk underbalanse (insuffisiens)..

RELATERTE BØKER