Krystall blyanten

Krystall blyanten - Berit Alice Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Alice Olsen
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Krystall blyanten.pdf
ISBN
5365790616433

BESKRIVELSE

Forfatteren er født i 1940, oppvokst i Stavanger, gift og har tre barn. Boka er et resultat av en mengde nedskrevne spesielle drømmer og opplevelser over flere tiår. Det er en åpen og ærlig bok om blant annet hennes ut-av-kroppen opplevelser, uforklarlig hjelp og forutanelser. Det har aldri vært hennes intensjon å få utgitt sine opplevelser på trykk. Hun skrev ned sine erfaringer kun for ikke å glemme detaljer, men også for dermed å få dem på avstand. Men etter mye "press" fra flere personer over lengre tid, våger hun nå endelig å få det nedskrevne i bokform. Boka er en hyllest til livet, vår utrolige mangfoldighet og ulike virkeligheter.

Dragens Hule AS Postboks 62 3071 Sande i Vestfold tlf 90 82 30 10 Org. nr.

Bredt utvalg av klassiske og moderne krystall lysekroner Krystallmottakere var den mest brukte radiomottaker frem til første halvdel av 1930-årene fordi den var så enkel og billig. Men krystallmottakerne har ingen forsterker, og kan derfor bare brukes i nærheten av sterke AM-sendere.Det er energien fra senderen som driver øretelefonene.Det kreves derfor en god antenne og jord for å fange opp mest mulig energi fra senderen. Krystallapparat, eller krystallmottaker, er den aller enkleste form for radiomottaker.

RELATERTE BØKER