Den stygge andungen

Den stygge andungen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Den stygge andungen.pdf
ISBN
8426607728472

BESKRIVELSE

Mennesker som har både psykiske lidelser og et rusproblem faller ofte mellom flere stoler i behandlingsapparatet, og kunnskapen er for liten om hva slags hjelp slike pasienter mottar. Østnorsk kompetansesenter, Sykehuset Innlandet utlyste derfor skrivestipendier til ansatte, pårørende og brukere ved et psykiatrisk sykehus i Norge. Bidragene i denne boka gir et bilde av hvilke dilemmaer en står ovenfor. Boka er beregnet på fagfolk i kommunene og i spesialisthelsetjenesten, og kan også egne seg som lærebok i for studenter i helse- og sosialfag, samt brukere og pårørende som vil vite mer om emnet.

Her inne bodde det en gammel kone med sin katt og høne. Katten var flink til å skyte rygg og male, Hønen var flink til å verpe, ... Andungen hadde aldri sett noen så vakre, de var helt skinnende hvite, men lange smidige halser.

Posted 19/04/2020 by terjeb. Pre facelift Hyundai Terracan.

RELATERTE BØKER