På helsa løs

På helsa løs - Eli Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Berg
DIMENSJON
3,78 MB
FILNAVN
På helsa løs.pdf
ISBN
5016347116716

BESKRIVELSE

Hva er galt med norsk helsevesen? Kan et område vi forbinder med behandling, pleie og omsorg, styres av beinharde krav til fortjeneste? Overlege Eli Berg har fulgt 80 leger og pleiere gjennom fire år, før, under og etter flyttingen til det nye Ahus universitetssykehus. Det mest overraskende i samtalene med klinikerne er hvordan tankegangen fra New Public Management (NPM) pregerer alt fra arkitektur til IT . og organiseringen av de ansatte. Kan ideene om «modernisering av offentlig sektor» hemme i stedet for å fremme mulighetene for å skape en god helsetjeneste? På helsa løs stiller spørsmål ved finansiering og organisering av norske sykehus etter foretaksreformen i 2002. Politikerne bør tenke seg om før de fortsetter denne prosessen som oppleves ødeleggende for faglig videreutvikling og hensynet til pasientenes beste.

Illustrasjonsfoto: Mostphotos Mangelfullt samarbeid i kommunehelsetjenesten går ut over både pasienter og kreftkoordinatorer. En snuoperasjon må ... Arbeidstid - på sikkerheten og helsa løs? Publisert 07.05.2018.

Mathias Jesman Sunde og Njaard Sverre Kilvær snakker om ulike temaer, blant annet mental helse, fysisk... På helsa løs I realiteten kan han ha hugget seg i foten, kastet Republikanerne ut i et blodbad og sendt USA i retning et bedre offentlig helsevesen. USUNT: Donald Trump tror han har fått ... På helsen løs.

RELATERTE BØKER