Hjulskift

Hjulskift - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Hjulskift.pdf
ISBN
5118527016433

BESKRIVELSE

Hjulskift er kjærlighetshistorien om bilselger Truls og litteraturprofessor Louise. Et møte mellom to som er fanget i hver sin kultur, intelligent og humoristisk fortalt."Mannen foran henne, som sitter ganske ubevegelig på en stein og røyker Prince, litt smilende nå, med albuene på knærne og knærne langt fra hverandre, mindre mektig enn henne etter alle kjente målestokker, bortsett fra den kroppslige, hva skal hun med ham? Men det er da noe, i hvert fall, sier hun til seg selv, at hun ikke går oppover i hierarkiet, som de fleste kvinner, men motsatt vei, nedover."

Lagring svalt og mørkt i 1.Sesong. Etterstramming.

Bestill time. Tid for dekkskift? Er det på tide å bytte dekk på bilen? Vi utvider våre åpningstider i sesonger hvor det er aktuelt med dekkskifte slik at du kan være sikker på å få skiftet dine dekk. Hjulskift er å skifte sammenmontert dekk med felg, til et annet sett med sammenmonterte dekk med felg.

RELATERTE BØKER