Kveldsvævd

Kveldsvævd - Jon Fosse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Kveldsvævd.pdf
ISBN
2181333217708

BESKRIVELSE

Siste band i Andvake-trilogien!Kveldsvævd er ein frittståande oppfølgjar til Andvake og Olavs draumar. "Jeg leser Fosse fordi han skriver så vakkert om døden og kjærligheten. Fordi han bygger ned grensene mellom mennesket og naturen. Jeg leser Fosse fordi han åpner opp mellom liv og død, det metafysiske og det fysiske. Fosse vever hele virkeligheten sammen"Eskil Skjeldal, Vårt land"Jon Fosse er en av våre mest særpregede forfattere, en mystiker hvis språk lar naturen leve, en dikter som med sin stemme får prosa til å synge"Andreas Wiese, Dagbladet"Noe av det enkleste og fineste Jon Fosse har skrevet ... Varmen Fosse har for sine hardt prøvede, helt alminnelige mennesker, gir ualminnelig fin litteratur."Terje Eidsvåg, Adresseavisen"Det er ingen tilfeldighet at han stadig oftere blir nevnt i forbindelse med Nobelprisen i litteratur"Gro Jørstad Nilssen, Bergens Tidende

Fosse har skrivit både poesi, prosa och essäer men är internationellt mest uppmärksammad för sin dramatik.Han växte upp i Standebarm i Kvam härad, Hardanger och är numera bosatt i Österrike utanför Wien.. Han debuterade som romanförfattare 1983 med Raudt, svart och som dramatiker 1994 med pjäsen "Og aldri skal vi skiljast".

Jeg ble veldig betatt av de to første fortellingene, og har ventet spent på den siste i serien. Denne siste delen ble på en måte en slags oppsummering av de to andre. Kveldsvævd Jon Fosse (Heftet) Tips en venn 153 kr Antall .

RELATERTE BØKER