Levende vann

Levende vann - broder Yun | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
broder Yun
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Levende vann.pdf
ISBN
5623675348428

BESKRIVELSE

Broder Yun har besøkt Norge en rekke ganger og mange har lest hans utrolige selvbiografi Den himmelske mann - en fortelling om forfølgelse og vekkelse blant kinas undergrunnsmenigheter. I Levende vann blir vi kjent med forkynneren Yun. Her deler Broder Yun fra sitt liv som evangelist og bibellærer blant undergrunnskirka i Kina. Den første teksten i samlingen tar blant annet for seg den kjente, norske misjonæren, Marie Monsen, hennes vekkelsesbudskap og hennes betydning for den kinesiske kirke. Samtidig er boka en tydelig utfordring til Vestens kirke om å finne veien tilbake til et autentisk og levende kristenliv.

0 Comments 0 Comments; Posted in Levende Vanns sommerleir 2016, Living Water Summercamp 2016. 0 Comments Add a Comment Cancel.

. Levende vann Skrevet av: Ivar Gjerdi, diakon - pensjonist. ons 21.

RELATERTE BØKER