Finn et ord

Finn et ord - Christina De Jounge-Sturesson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina De Jounge-Sturesson
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Finn et ord.pdf
ISBN
7468078695942

BESKRIVELSE

Det andre trinnet Finn et ord er primært rettet mot minoritetsspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Lærerveiledningen gir mange gode ideer til undervisningen og legger i stor grad opp til kommunikativ undervisning. Den inneholder 50 kopieringsoriginaler.

Du kan derfor oppleve at noen få ord ikke vil kunne spilles uten å bygge dem på andre, men du vil nok se det i de fleste tilfeller. Finn ord. Ordlisten denne tjenesten bruker inneholder flere 100.000 ord som er godkjent i de fleste ordspill.

Fast plassering Denne søkemotoren er fin å bruke til konkurranser der du skal finne ord på spesifikke plasser eller kryssord. » Finn et rim på ... Ser du etter et rim med vel , et ord som rimer på flytte?...

RELATERTE BØKER