Folkefiender

Folkefiender - Trond Skaftnesmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Skaftnesmo
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Folkefiender.pdf
ISBN
8977878781082

BESKRIVELSE

Sannhetens og frihetens farligste fiender iblant oss, er den kompakte majoritet, sier Henrik Ibsen i sitt drama "En Folkefiende". Har disse ordene fortsatt gyldighet? Er "det store vi" fortsatt like unådig mot tidens "folkefiender"? I denne boken presenteres tre forskere, som hver på sin måte har opplevd å bli stemplet som "folkefiender": * Andrew Wakefield - vaksiner og autisme * Olle Johansson - høyfrekvent stråling * ArpadPusztai - genmodifiserte organismer Om disse forskerne har rett i sak, vil det få dramatiske konsekvenser for mange autoriteter. Og det vil for alltid endre vår fremtid. I forordet skriver Tore Midtvedt, Professor emeritus dr. med. fra Karolinska Institutet i Stockholm: "Jeg kjenner ikke forfatteren og vet ikke hvorfor han har valgt å stikke hodet inn i dette illsinte vepsebolet. Men han fortjener vår takk. På over 200sider og med over 200 referanser overbeviser han oss både om nødvendigheten av å stille enkle spørsmål, og om farene ved å gjøre det."

Hvem som er jøde avgjør jeg, sa Wiens borgermester Karl Lueger. I grunnen er det samme oppskrift Aslak Sira Myhre følger: Hvem som er folkefiende avgjør vi.

Det er rett og slett en med meninger og/eller handlinger som er imot et helt folk. Skal man dra det litt langt så er rasister også folkefiender. Fritt Ord-konkurransen for videregående skole er en årlig konkurranse der elever utformer bidrag om ytringsfrihet og demokrati.

RELATERTE BØKER