Kunsten å tenke

Kunsten å tenke - Nina Karin Monsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Karin Monsen
DIMENSJON
4,38 MB
FILNAVN
Kunsten å tenke.pdf
ISBN
8656685071894

BESKRIVELSE

Vi lever i en tid der følelser og emosjoner stadig vinner terreng i forhold til rasjonell tenkning. Vi ser det overalt rundt oss, i media, i filmer og i politikken. Følelser gis stor status og en aura av ukrenkelighet omgir dem. Filosofen Nina Karin Monsen gir oss i sin nye bok et praktisk hjelpemiddel til å skille tanker og følelser, eller rett og slett til å rydde i eget hode. Kunsten å tenke krever litt av sin leser, men byr til gjengjeld på en konkret metode til personlig utvikling og vekst. Dette er en bok for mennesker som liker selvrefleksjon. Den vil være nyttig for alle som i sitt arbeid er i kontakt med mennesker. Nina Karin Monsen filosof, forfatter og engasjert samfunnsdebattant. Hennes forfatterskap omfatter både skjønnlitterære og faglitterære bøker, og hun har vært bidragsyter til en rekke antologier.

GoodThinking ... "Kunsten å tenke negativt" er regissert av Bård Breien, og handler om Geirr (Fridtjov Såheim) som er bundet til rullestol etter en trafikkulykke. Hans samboer (Kirsti Eline Torhaug) vil prøve å redde det skrantende forholdet, og inviterer kommunens positivitetsgruppe hjem til seg og Geirr. Six Thinking Hats er en teknikk du kan bruke i møter for å se en situasjon fra alle mulige vinkler.

juni 2013 Depresjon Psykoterapi Er det mulig å tenke seg glad? Eller snudd på hodet: Er det mulig å tenke seg trist, engstelig, deprimert, aggressiv, osv? Svaret er selvsagt at ... Film trailer for the Norwegian movie "Kunsten å tenke negativt" (The Art of Negative Thinking), a black comedy due for release in Norway in november 2006. «Kunsten å tenke negativt» er inntrykk fra et terapisamfunn som bruker positivisme for å manipulere virkelighetsoppfatningen. Vær glad, så kjenner du ikke at du har det vondt.

RELATERTE BØKER