Oppdrag X

Oppdrag X - Théreés Eklund, Carina Irlander | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Théreés Eklund, Carina Irlander
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Oppdrag X.pdf
ISBN
9525311340446

BESKRIVELSE

Oppdrag X er full av smarte og morsomme oppdrag til elevene som gjør det enkelt å snakke og tenke matematikk. Oppdragene setter fokus på elevenes evne til å samhandle, resonnere og kommunisere. Oppdrag X inneholder en mengde kopiark med matematiske spill og aktiviteter som berører de ulike sentrale temaene innenfor matematikk på småskoletrinnet. Hvert oppdrag gjennomgås i fellesskap før elevene overtar oppdraget. Noen oppdrag skal elevene gjennomføre i grupper på skolen, mens andre oppdrag tar elevene med hjem. Som ekspert og oppdragsleder, skal eleven utføre oppdraget sammen med medelever eller foresatte. Hovedfokuset er at elevene skal bli trygg på sin matematiske kompetanse i ulike sammenhenger gjennom å resonnere og samhandle med andre. Oppdrag X skaper aktive spillestunder og spennende matematiske samtaler i klasserommet og hjemme.

(i forbrukerforhold skal timesats oppgis inkl. mva.)) for dette oppdraget: [X] kr .

Watch Queue Queue Oppdraget gjelder [BESKRIVELSE AV OPPDRAGET] Oppdragets varighet antas ikke å overstige [X] antall måneder. Salærsats og fakturering.

RELATERTE BØKER