Personlig utvikling

Personlig utvikling - Hugo Carl Lütcherath | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Carl Lütcherath
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Personlig utvikling.pdf
ISBN
6807497999220

BESKRIVELSE

Denne lille boken handler om utfordringen vi alle står ovenfor - vår egen personlige utvikling. En oppgave så mangslungen og utfordrende at vi bare med stor grad av usikkerhet kan si noe om hva det handler om og hvordan det skjer eller kan skje. I så måte er dette en naiv bok. Men den tar for seg noen tema som forfatteren selv har funnet er viktige når det gjelder personlig utvikling. For alle som er interessert i temaet kan boken både peke på noe og gi noe til ettertanke.

Mitt råd er se på dette nå, ikke utsett avgjørelsen. Ucan har et fantastisk tilbud som passer for alle.

Personlig utvikling handler om å bli mer bevisst på hvem du er og hva du vil med livet ditt. Det handler ikke om ting som hvordan endre en vane, lære om kroppsspråk, motivasjon, økt effektivitet, osv.

RELATERTE BØKER